Om oss

Velkommen til Royal-Group as som satser på alt innen storkjøkken og spesialutstyr til restaurant, barer, kiosker, hoteller etc.
Royal Group as er et innovativt firma som selger storkjøkken utstyr til store og små aktører i markedet. Vår under avdeling er Royal storkjøkken.
Vi leverer over hele Norge fastland. Har dere et produkt som dere ikke finner hos andre, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.
Vi Har samarbeid med mange fabrikker, har beste pris samt beste service.Vi har kunden i fokus, og vi er ikke fornøyde før kunden er fornøyd.
Vi importerer storkjøkken, premix og oljer til bruk av våre maskiner.Hos oss kan du gjøre et godt kjøp og ingen skjulte priser.
Ønsker du å bli forhandler er det bare å ta kontakt med oss på mail: post@royalgroup.no eller ring 95 17 54 25.

Vi er et innovativt firma som har miljø i fokus.Royal group selger storkjøkken utstyr og løsninger til private og firma som skoler , restauranter, kantiner, hoteller, kiosker etc.
Nytt av året 2020 satser vi på eco royal som er nedbrytbare produkter som sugerør, bestikk, emballasje, bokser til kjøttindustrien, drikkebeger til øl, slush, brus, kaffe etc.
Vårt mål er å ha full fokus på eco royal produktene som er vårt varemerke.
Vi har også en serie med renholdsprodukter til næringsvirksomheter også.alt til renhold og desinfeksjons produkter til restauranter, butikker etc.
Nyhet i år er en del nye streetfood produkter som churro, belgisk, smultringer, bublevaffel i ass. farger.Sist men ikke minst er en del ventilasjon og hetter til storkjøkken. Nyhet nå! vi lager på mål børsta rustfrie vegger og pynte-skinner.Lager også vegg hyller på mål.
Kokegryter er et stort produkt til kjøkkenet som brukes mer og mer.